A férjem legnagyobb vágya

Az ember, ha megtalálja a párját, akkor szinte azonnal tudja is, hogy az a mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást csak nagyon – nagyon kevés esetben működnek. Az esetek nagy többségében kiegészítik egymást az emberek, és sok tulajdonságukban és céljaik tekintetében, vágyaikban és a hosszútávú terveikben szinte biztosan megegyeznek. Kevés esetben láttam olyan harmonikus és boldog párkapcsolatban élő párt, ahol ez nem valósult meg. Ennek kapcsán pedig azt mondhatom, hogy mi a férjemmel tökéletes párt alkotunk. Figyelünk egymásra és támogatjuk is a másikat, még akkor is, hogy ha mostanában elég sok munka gyűlt össze az életünkben, és ezért kevesebb idő és figyelem jut a másikra. Azt kell hogy mondjam, hogy egyikünk se szeret ajándékozni, és azért mi mindig úgy lepjük meg a másikat, hogy igazság szerint valódi meglepetés a dolog, mert nem is számít rá a másik.

Éppen ezért a minap eszembe jutott, hogy nagyon szeretne az apple watch órája mellé, a sport szíjhoz egy elegáns szíjat is, és nézett is egyet, csak nem emlékeztem a nevére, ezért keresgélni kezdtem, és az applewatchshop.hu oldalon rá is találtam, nem volt más, mint egy apple watch milánói szíj. Gyorsan meg is rendeltem és egy ajándékdobozba  rejtettem, és ott hagytam neki az íróasztalán. Gondoltam egyszer csak megtalálja, és biztosan örülni fog neki.

Ez olyannyira megtörtént, hogy azonnal fel is hívott, és ennyire örülni, ennyire lelkesen örülni valaminek már tényleg régen hallottam. Nem csodálom, mert ebben a shopban igazán szép apple watch szíjak vannak, és ez a milánói szíj tökéletesen illeszkedik a hivatali öltözékéhez. Biztos vagyok benne, hogy tökéletes kiegészítője lesz a hivatalos szettjeinek, amire már annyira régen vágyott. Apró dolgokban kell kedveskedni a másiknak és akkor tudja, hogy folyamatos figyelem irányul rá, még akkor is, ha ő azt mondjuk adott időben észre sem veszi.