Hihetetlen jó csapat!

Nem tudom, hogy mindenki másnak is meggyűlik-e a baja azzal, hogy ha le akarja cserélni az iphone telefonját, akkor nem igazán tudja, hogy hova tegye a régi készülékét, de nekem már a harmadik olyan iphone telefon lett volna, amit sorra beteszek a fiókba, miszerint nincs időm neki új gazdát keresni a magánpiacon, kereskedéshez pedig nem szeretném beadni, hiszen jóval kevesebbet ajánlanak érte, mint amennyit ér. Én legalábbis így gondoltam. Persze azt is tudtam, hogy nyilván vannak a piacon korrekt kereskedők is, akik jó áron és segítőkész formában nyújtanak szolgáltatást a használt ihpone felvásárlás terén, de valahogy úgy éreztem, hogy legalább annyi időt rá kellene szánnom arra, hogy ezt a korrekt csapatot megkeressem, mint ha új magánszemély gazdit keresnék a telefonomnak.

Ezek miatt pedig sorra elvetettem az ötletet, hogy eladjam a régi telefonomat, most azonban már a harmadikat is nem akartam betenni a másik kettő mellé, így arra jutottam, hogy bizony mégiscsak keresnem kell egy korrekt kereskedő csapatot. Persze tudtam jól, hogy az nem lesz egyszerű, de hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátom egy tökéletes ajánlással szolgált, hiszen a figyelmembe ajánlotta az almabazar.hu csapatát.

Mondanom sem kell, hogy azonnal fel is vettem velük a kapcsolatot, és bizony már az első percben tudtam, hogy együtt fogok működni velük, hiszen az a szakmai alázat és a szakmai tapasztalat, amit rajtuk láttam iszonyatosan szimpatikus volt, és bizalmat is ébresztett bennem. Korrekt árakon dolgoznak és megbízható kis csapat, így azt tudom mondani, akinek szintén probléma hogy mi legyen a régi iphone készülékkel, az mindenképpen keresse fel őket. Nem fog csalódni bennük, garantálom!