Neked is szükséged lehet rá

Én bevallom őszintén, hogy kevés olyan helyzet vagy esemény volt az életemben, aminek hatására bárkivel szemben vagy bármivel kapcsolatosan megkövettem volna magamat, de most eljött ez a pillanat is. Nem is akárhogyan. Az élet mindig akkor csapja arcon az embert, amikor a legkevésbé számít rá vagy a legkevésbé várja, és ez persze velem is így történt. Nem is olyan régen az egyik barátomtól nyíltan, mindenki előtt bocsánatot kértem, mert úgy éreztem el kell neki mondanom, hogy úgy ítélkeztem felette, hogy nem volt igazam és jogos sem volt az állításom.

Történt ugyanis, hogy ő állandóan összetörte az utóbbi időszakban a telefonját, és folyamatosan arról volt szó, hogy rosszabbnál rosszabb telefon szervíz csapatokat talál meg, akik nem csak hogy sokáig tartják maguknál a készülékét, amit nem igazán engedhet meg magának, hiszen szüksége van a munkájához a telefonjára, ezért én az egyik nagyon jó ismerősömtől segítséget kértem, hiszen tudtam, hogy nem is olyan régen neki is segítségre volt szüksége, és egy olyan telefon szervíz csapatot talált meg, akikkel maximálisan elégedett volt. Így hát a barátom is felkereste végül őket, és azt mondta, hogy az androidszerviz csapata tényleg iszonyatosan profi, hihetetlen gyorsan és minőséggel megcsinálták a telefonját, és így már nem fél semmitől, hogy tudja hogy ez a csapat mögötte áll és segítenek a telefon javítás minden formájában.

Persze ennek hatására folyamatosan tört is a telefonja, amire én azt találtam mondani, hogy csak annak törik össze a telefonja, aki vagy nem tudja normálisan használni, vagy nem figyel oda rá, mert másképp erre esély sincsen. Na mit ad az ég, hát én aznap este totál összetörtem a telefonomat, de használhatatlan formára, és kereshettem fel én is az Androidszerviz csapatát, akik már csak az adatmentés telefonról szolgáltatással tudtak a segítségemre lenni. Persze én sem úgy törtem össze a készüléket hogy hibás voltam, mert baleset közben történt meg a baj, és mint utólag megtudtam az esetek többségében a barátom is hasonló helyzetbe került. Ennek hatására pedig bocsánatot kértem tőle, és jól megjegyeztem magamnak az androidszerviz.hu oldalt, ahonnan bármikor segítséget tudok kérni, és kapok, méghozzá nem is akármilyen formában, profit és gyorsat.